Två Serviceelektriker – Byggetablering Umeå

Om tjänsten
En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar bland annat inkoppling av centraler och kablage.

Är du elektriker och vill arbeta på ett expansivt företag? Är du intresserad av nya utmaningar och vill utvecklas inom bygg, maskin- och anläggningsbranschen, då har vi jobbet för dig! Cramo söker nu två serviceinriktade och kundorienterade serviceelektriker.

Som serviceelektriker på Byggetablering hos Cramo kommer du att ha ett varierande arbete, med flera olika arbetsuppgifter på depåns avdelningar. Du kommer att arbeta med nyetablering av byggarbetsplatser, du kommer att arbeta både självständigt och i team, både ute på fält och inne på depån. Då du arbetar med tillfällig el kommer det bl.a. innebära kabeldragning för byggström på byggarbetsplatser, inkoppling av byggcentraler, kontroll och kundanpassning, ID06 lösningar samt kontroll och ombyggnationer av el i våra manskapsbodar. Arbetsområdet är i huvudsak Umeå och närområdet, men kan komma att sträcka sig över hela Västerbotten, placeringsort är Umeå.

Om dig
• Du har minst 1 års erfarenhet som elektriker.
• Du bör ha ECY-certifikat, d.v.s. en genomförd elektrikerutbildning med en fullgjord lärlingstid, alternativt ett ETG-certifikat.
• Du har B-körkort.
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
• Har du erfarenhet inom tillfällig bygg-el är det är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är lösningsorienterad, initiativtagande och ansvarsfull. Du trivs i en kundnära roll där du i ditt dagliga arbete har kvalité och service i fokus.

Ansökan
Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Bodin, Gruppchef El och klimat, Nord, tel: 070-3175457.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Cramo