Cowi delar ut priset ”Årets Projektledare 2017”

Anders Jacobsson, divisionschef för Projektledning på Cowi. Foto: Nina Jarholt 

I år delar Cowi för tredje gången ut priset Årets Projektledare. Priset delas ut under Universums Talent Excellence Awards den 4 oktober.

– Bakgrunden till utmärkelsen Årets Projektledare är att vi tyckte att det saknades ett pris för en nyckelroll såsom projektledarollen. Priset delas ut till en projektledare som förutom att klara tid, kvalitet och budget, även lyckas hålla samman projekt med många olika intressenter, kompetenser och personligheter, säger Anders Jacobsson, divisionschef för Projektledning på Cowi.

För Cowi är en hög professionell och etisk nivå tätt knutet till affärsmässighet. Cowi letar därför efter en projektledare som kan ro hem det mest tekniskt komplexa projektet åt slutkund samtidigt som denne motiverar och lyfter sitt team. Vinnaren är en högpresterande problemlösare som är van att samverka och skapa synergier som gynnar samtliga parter. Han eller hon ska kunna beskriva ett eller flera uppdrag inom externprojektledning där ovanstående egenskaper och resultat har påvisats.

Sista ansöknings-/nomineringsdag är 23 augusti 2017. De mest intressanta kandidaterna kommer att kallas till en fördjupad intervju/samtal med en jury. 
Vinnaren av den åtråvärda titeln ”Årets Projektledare 2017” presenteras på Universums Talent Excellence Awards i Stockholm den 4 oktober och vinnaren får dessutom möjlighet att delta i en internationellt prisbelönt projektledarutbildning inom Cowi Academy med externa kursledare.