Amanda Rosén utvald som årets kundservicemedarbetare

Amanda Rosén, mottagare av Brilliant award för årets kundservicemedarbetare 2023. Fotograf Marlene Berglund

Varje år erkänner Brilliant Future framstående prestationer inom kundservice i Sverige. Årets utmärkelse för den mest engagerade kundservicemedarbetaren gick till Amanda Rosén från Riksbyggen, som utmärkt sig med sitt engagemang och dedikation under 2024.

Amanda Rosén, en kundservicemedarbetare på Riksbyggen, nyligen prisbelönt som Sveriges mest engagerade kundservicemedarbetare av Brilliant Future. Utmärkelsen baseras på en omfattande kundundersökning där Amanda Rosén framstått som den mest engagerade bland cirka 10 000 kundservicemedarbetare på Riksbyggen.

Amanda delar med sig av sina strategier för en effektiv kundservice, inklusive att etablera förtroende, uppskatta mångfalden av kundinteraktioner, vara autentisk, dra nytta av teamets kompetens och ge tydliga sammanfattningar av samtal.

Riksbyggens kundservice, baserad i Kalmar och öppen dygnet runt, hanterar över 500 000 ärenden årligen med cirka 60 medarbetare.

Mikael Gustafsson, chef för Riksbyggens kundservice, uttrycker stolthet över Amanda och hela teamets engagemang för att skapa en positiv kundupplevelse.

Ulrika Jonsson, vd på Brilliant Future, understryker vikten av högt medarbetarengagemang för att säkerställa kundlojalitet, särskilt i ekonomiskt utmanande tider, och betonar användningen av kundfeedback för att kontinuerligt förbättra kundupplevelsen.