Offertskola för hantverkaren

En offert är ett skriftligt förslag som skickas från ett företag till en kund på kundens begäran, men hur skriver man egentligen en offert? Oavsett om du är en nybliven eller erfaren hantverkare kan offerter ibland vara krångliga att sammanställa. Samtidigt får du igen mycket av jobbet du lägger på en offert om du redan från början gör det på rätt sätt.

Därför har vi på Bygglet sammanställt en lista på tips att tänka på när du ska skriva en vanlig eller digital offert! Det bästa av allt med digitala offerter är möjligheten att skapa olika mallar som du kan använda.

bild

Att använda offertverktyget i Bygglet

Med Bygglet som offertverktyg hanterar du dina offerter från start till mål. Du kan till exempel skapa mallar för inledningar och avslutstexter, olika tillägg och rabatter. Du skapar dina offerter online och skickar dem direkt till din kund, som kan godkänna dem – och ett nytt projekt skapas automatiskt i Bygglet.

bild

Vilka är Bygglet?

Bygglet grundar sig på en väldigt enkel idé: det ska inte vara ett projekt att driva projekt. Företag inom bygg och entreprenad, oavsett om det är inom måleri, anläggning eller installation och service, ska få ägna sig åt det som de är bra på och brinner för.

I Bygglet har du koll på rubbet, hela vägen från offert till faktura! Du hanterar din resursplanering, tidrapportering, offerter och fakturering på samma ställe. Med Bygglets projektverktyg får du mer tid över till annat. Skönt va?

bild