Vinnare av Årets Energipris

Nyligen hölls utdelningen av Årets Energipris, som årligen delas ut av Eon på Norrköpings Näringslivsgala. Fastighets AB L E Lundberg vann priset, med motiveringen:

”Lundbergs har, genom ett metodiskt arbetssätt och viljestarkt ledarskap, tagit en ledande position och uppnått en kraftigt minskad energianvändning. Lundbergs har genom att ta ett helhetsgrepp i energifrågan, inom hela företaget hittat vägen till förändring.”

– Vi är oerhört stolta över att vårt målmedvetna energiarbete uppmärksammas på detta sätt, säger Roger Ekström, vVD och Chef Kommunikation i Fastighets AB L E Lundberg. Vi vill vara en ledande utvecklare av hållbara stadsmiljöer och där är energifrågan av yttersta vikt.

– Det är ett arbete som aldrig blir färdigt, utan sker varje dag och av alla inom företaget, från fastighetsskötarna till styrelserummet, säger Jimmy Ekström, Miljö- och energiansvarig på Lundbergs. Det unika hos oss är inte en enskild åtgärd utan helhetsgreppet. Vi vågar dessutom prova ny teknik och nya innovationer för att sänka vår förbrukning