Ahlsell bygger ny butik i Arvika

Foto: Ahlsell.

Just nu pågår byggnationen av Ahlsells nya butik vid Falleberget i Arvika. Den nybyggda butiken i Arvika kommer att omfatta cirka 1 400 kvadratmeter och har ett centralt läge som gör den mer lättillgänglig för kunderna jämfört med tidigare butik. Invigningen är planerad till den 11 september i år.

Den nybyggda butiken i Arvika kommer att omfatta cirka 1 400 kvadratmeter och har ett centralt läge som gör den mer lättillgänglig för kunderna jämfört med tidigare butik. Butiken kommer att utformas enligt Ahlsells butikskoncept som innebär tydlig skyltning och exponering av varorna.

- Vår kunder kan förvänta sig ett brett utbud inom VVS, El, VA/Bygg, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner och Personligt skydd samt kvalificerad rådgivning, säger butikschefen Anders Peterson som med sina anställda ser fram emot öppningen i september.

- Dessutom får butiken ett betydligt modernare snitt än den nuvarande som i och med flytten kommer att stängas, fortsätter Anders.

- Vi ser positivt på utvecklingen i Arvika och hoppas nu att kunna utveckla samarbetet med både nya och befintliga kunder, säger Bo Pettersson, regionchef på Ahlsell. Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och i dag har företaget över 100 butiker i Sverige.