Löfberg Fastigheter utser Anna Jansson till styrelsen

Anna Jansson ny i styrelsen för Löfberg Fastigheter. Foto: Löfberg Fastigheter

Anna Jansson har valts in i styrelsen för Löfberg Fastigheter. Anna har drygt 15 års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och är idag vd för Byggnor Närke AB i Örebro.

– Anna har gedigna kunskaper och erfarenheter, bland annat från den positiva stadsutvecklingen i Örebro som är väldigt inspirerande, och jag är övertygad om att hon kommer att tillföra nya perspektiv som bidrar till vår fortsatta utveckling, säger Therese Gustafsson, styrelseordförande i Löfberg Fastigheter.

– Ett uppdrag som känns spännande på många sätt. Jag gillar Löfberg Fastigheters samhällsengagemang och ambitionen att bidra till en hållbar utveckling i Karlstad med omnejd, och ser fram emot att vara en del i det arbetet, säger Anna Jansson.

Löfberg Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar och utvecklar fastigheter i Karlstad med omnejd. Företaget har bland annat utvecklat Bryggudden till en levande stadsdel med 700 bostäder, kontor, restauranger, handel och annan service. Nu pågår en liknande utveckling i Tullholmsviken där Löfberg Fastigheter bidrar med bostäder, affärslokaler och ett kulturhus.

Löfberg Fastigheter är en del av Bröderna Löfberg som även äger Kafferosteriet Löfbergs och Löfberg Invest.