Götenehus bygger villor i Bara Backar

Fotograf: Götenehus Bostad.

I bostadsområdet Bara Backar i Svedala kommun, öster om Malmö, planerar Götenehus Bostad att uppföra tio friliggande villor med äganderätt. 

På Höjdgatan kommer Götenehus Bostad att bygga tio fristående villor i två plan om fem rum och kök med en boyta på 132 kvm, upplåtna som äganderätter. Samtliga bostäder får egen tomt på cirka 400 kvm med uteplats.

- Bara Backar är ett perfekt boendealternativ för dig som vill bo klimatsmart i praktiska tvåplanshus i ett barnvänligt, lugnt och naturskönt bostadsområde med bekvämt pendlingsavstånd till både Malmö och Lund, säger Magnus Cederberg, projektutvecklare på Götenehus.

- För ett par veckor sedan påbörjades försäljningen till alla som på förhand lämnat intresse för bostäderna. Sex bostäder såldes direkt och nu är det bara fyra bostäder kvar som nyligen lanserats på Hemnet i samarbete med mäklarbyrån Bjurfors, fortsätter Magnus.

Byggstart planeras preliminärt till i mitten av januari och de första inflyttningarna kommer att ske under kvartal fyra 2024.