Jag tappade 421 kilo med Bygglet

Glöm stegräknare och 5:2. Det snabbaste sättet att slimma till sig är förmodligen att använda Bygglet-metoden. Fråga bara Sandor på Göteborgs Måleri & Co AB, ett företag som lyckats banta bort nästan allt papper från kontoret.

– Rent administrativt jobbar vi säkert 50 procent effektivare nu. Jag är jädrigt nöjd med Bygglet! Idag slipper man sprätta tvåhundra kuvert i månaden, gå igenom alla fakturor och se till att allt hamnar på rätt projekt. Eller jaga in tidrapporter och arbetsordrar… Hur lång tid tog inte det?

 

bild
Sandor Larsson, delägare på Göteborgs Måleri, är något av en Biggest Loser-vinnare. Eller ska vi säga Bygglet Loser? För det är nämligen tack vare Bygglet som firman har kunnat ge hundratals pärmar fräcka fingret, närmare bestämt 350 pärmar!

Gå ner i vikt snabbt – så gjorde Sandor:

  1. Börja med automatisk scanning

– Rent fysiskt är det nog scanningen av leverantörsfakturorna som gjort att vi ”tappat” mest papper. I stället för att sprätta massa kuvert och skriva betalningsfiler manuellt skickar leverantörerna sina fakturor till Bygglets inläsningscentral. Därefter hamnar fakturorna i vårt system och registreras automatiskt på rätt projekt.

  1. Skicka dina offerter digitalt

– Förr satt man med offerter i Word. Numera skickar jag kanske en offert av tvåhundra i pappersformat, och då är det till en gammal person… I Bygglet är allt väldigt lätt och överskådligt. Du skapar en ny kund, sen går du bara in på Offert och ”lyfter in” kunden. Sen är det bara att skriva offerten och skicka digitalt. När kunden har fått offerten och trycker accept skapas ett projekt i Bygglet per automatik. Det är grymt!

  1. Sluta skicka kundfakturor per post

– När man inte har ett digitalt system kan det nog vara väldigt lätt att missa faktureringen. Idag har jag allt i digitala ”pärmar” i Bygglet och systemet talar om för oss att det är dags att fakturera. När ett projekt är färdigt är det bara att stänga det i Bygglet, vilket innebär att projektet blir redo för fakturering. Dessutom slipper man skicka alla fakturor med post.

bild

 

Vad är Bygglet?

Bygglet grundar sig på en väldigt enkel idé: det ska inte vara ett projekt att driva projekt. Företag inom bygg och entreprenad, oavsett om det är inom måleri, anläggning eller installation och service, ska få ägna sig åt det som de är bra på och brinner för. Välj Bygglet för att göra dina projekt ännu effektivare – hela vägen från offert till faktura.

Läs mer om Bygglet och boka en kostnadsfri demo här!